23 Ekim 2008 Perşembe

Blog ödülleri:)


















son günlerde bir arkadaşlık ödülü dolaşıyor bloglar arasında.aslında ödül olarak bi tepsi baklava ya da türk usulü çifte kavrulmuş lokum filan tercih edilirdi (en azından ululararası blog paltformunda türk bloggerların namı yürürdü:))ama napalım idare edecez artık bu sanal kağıtla:))
baana bu ödülü layık gören sevgili;
luluma
yemekyemeke
ninoya
nagehana
binbirçeşniye
teşekkürlerimi gönderdikten sonra...

şimdi ödül törenine geçiyoruzzz;

sevgili

papatyalulum (bu ödülü ona vermemde bana sürekli co-pilotluk yapmasının,ikide bir ayarlarını bozduğum sayfama ayar bacılık etmesinin,daha bugün bana bir filikir(flickr)sayfası oluşturmasının hiiiç ama hiiiiç bi etkisi yok, Allah sizi inandırsın:))))

biranne (içimi sımsıcacık ısıtan yazılarından dolayı...)

missszerrin (zaten bu alemde onu sevmeyen gitsin kendisini blogger köprüsünden aşağı atsın:))...bu ödülü ona vermemde bizi birbirimizden haberdar eden blogmanşet sayfasını oluşturmasının hiiç bir etkisi yoook:))

nartaneleri (namı diğer thesuuur.. bu ödülü ona vermemde hemşehri olmamızın ya da bir süre yorum yazmayı unuttuğumda gelip beni haşlamasının hiiç ama hiiç etkisi yook:))Allah sizi inandırsın)

halenze (bütün çabalarıma rağmen halenzenin ne demek olduğunu hala çözebilmiş değilim.gogıl a sorsam biliyorum direkt onun sayfaya yönlendirecek.ama benim analiz kurbanı olmaya hiiiç niyetim yok:))bu ödülü ona vermemde ilk müşterim olmasının hiiiç payı yoook))(aslında müşteri daima en iyi arkadaştır))

missçilek ( bir akşam vakti blogumu açtığımda onun tatlı sürpriz yorumuyla karşılaştım.ama bu sürprizin içimde papatyalar açtırmasıyla ödülün hiiiç alakası yok:))


bu arada nicedir kendisinden bahsetmek istediğim bir arkadaşımız var.eminim büyük çoğunluğunuz onun sayfasından haberdarsınız.(genellikle en son ben duyarım ).
sevgili yemekyemek sayfasının sahibi bir azeri arkadaşımız... sayfasına da kendi lisanıyla yazıyor..ilk kez ziyaret ettiğimde yabancı bir bloga girmiş gibi hissetiysem de bir süre sonra yazılı olanları rahatlıkla okuyup anlayabildiğimi farkettim..o gün bugündür de ziyaretçisiyim))henüz keşfedemeyenler var ise mutlaka ziyaret etmelerini öneriyorum.son olarak bu yazıyı yazmamın;onun bana arkadaşlık ödülü vermesiyle yada gizli gizli onun yazılarını okuyarak azerice öğrenmeye çalışmamla uzak yakın bi ilişkisi yokk))
(kendimi çok al gülüm-ver gülüm gördüm yawww))

6 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

aldım kabul ettim ama bana bu yetmez iki de çanta isterim yoksam daha co pilotluk yapmam:P

leyya dedi ki...

bababbaaaaaaaaaa,bi tek ben değilmişim al gülüm ver gülümcüüü))

yildiz dedi ki...

Leyya´cigim cok tesekkür ediyorum.
Benden hic bir baski görmeden, kendi hür iradenle bu ödülü bana layik gördügün icin sana mütesekkirrim.
Baska ödüllerde görüsmek üzere...

nur_aleyna dedi ki...

.))) yazını ağzım kulaklarımda okudum .)
bu arada reklamımı yapmışsın .))

Leyyacım öpüyorum seni, sevgiyle kal..

Bir Anne dedi ki...

Leyyacigim,
Odulumu simdi gordum, ben hala blogger in bu gelme ve gitmelerinden kendime gelemedim de. Cok tesekkur ediyorum.
Ici zaten kipir kipir ve isinmaya meyyal birisi okuyorsa yazilarini, kivilcim olmak o birisine buyuk mutluluk.
Hayat boyu guzellikler, mutluluklar temenni ediyorum canim,
Sevgiyle

Adsız dedi ki...

Anaaa, bende bende seni dük ilan etmiştim.. Upss pardon ödüle layık görmüştüm... Üfff sizlerde hakslısın tabi, alışmadık şeyde şey durmaz hesabı, gene siteye bi haltlar oldu, görememişsindir. Dur ben gene efkarlandım, bir bardak kolamla birlikte hata veren sayfama bakıp hem ağlıycam hem kolamı içicem. Tutmayın beni...