26 Aralık 2007 Çarşamba

MİNYATÜR ÇALIŞMAM...




Eeee hep internet yahnisi olmuyor.biraz da kültürel çalışmalara ağırlık vermek lazım hayatta dimi ama:)) son gecelerde en büyük zevkim pc den kulaklıkla müzik dinlerken minyatür çalışmak.siz bakmayın dj den şikayet ettiğime filan, arada hüzün iyidir..hele bi de sanatsal faaliyetler içindeyseniz hüzün ilaç gibidirrr..tam ortadaki resim dün gece saat 01.00 civarlarına kadar çalışıp ancak surların ve bir kaç yapının astarını boyayabildiğim bir Diyarbakır minyatürü (olacak inşallh:))..minyatür benim fıtratıma çok ters olmasına rağmen kendimi zorlayarak devam ettiğim bir sanat dalı.ebru gibi değil ,sonucu görmek aylar alabiliyor.belki bilvesile sabır erdemini kazanırım diye uğraşıyorum ama şimdilik sadece perşembe günleri sabır talimi yapıp diğer günler yine klasik ben modundayım. Yarın ders var ya kendimi havaya sokma babında yazıyorum bunları...


Malzemelerimi tanıştırayım;boyalarım,orijinal Diyarbakır minyatürü,aydınger üzerine çizilmiş eskiz,karbonla eskizden paspartu üzerine aktarılmış Diyarbakır minyatürü hemen yanında hafif astar boyası yapılmış yarım yamalak Diyarbakır,ve rapido kalem,bilimum numaralı fırçalar vs vs..bunlar basit!!olduğu düşüncesiyle hocamızın bizim için uygun gördüğü şehir manzaraları . Akıbetini merak ediyorum bu basit!!!çalışmanın.

1 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Ablam benim yaa valla hayretsin bu akıl almayan işe nasıl sabrediyosun. Annemin partcwork lerine incik cıncık diyenler şu minyatürü görmeliler:)
Ablam fırçana ve gözlerine kuvvet...