1 Ocak 2009 Perşembe

leyya craftmania


nicedir kafamda vardı bu düşünce..geldi geldiiii bugüne rastladı...günlük hayatta hobi ve yemek bir arada olabilse de blogda çok da hoş olmuyordu sanki..üstteki postta sulu salçalı yemek altta dallı güllü işlemeli bi çanta mesela.mazallah üstüne dökülse salça lekesi ömrübillah çıkmaz))
neyse sonunda ayırdım blogları ben de bundan sonra hobi ve sanat facilarımı !!!
LEYYA CRAFTMANİA
da yayınlayacağım ...hattaaa yayınladım bileee)) buyrun nostaljik elbezlerime bakın..

19 yorum:

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

Benim cıyaklarımı duydugunuz için teşekkürler.mutlu yıllar bu arada çantalar çok hoş

Özlem dedi ki...

Nice mutlu yıllar dilerim,
sevgilerimle...

Betül dedi ki...

harika ! aslında bu tema da masaüstlerimden biri, masaüstü miminde eklememiştim ama, ellerine sağlık leyya, çok güzel bir model seçmiş ve çok güzel işlemişsin.

SARI PAPATYALAR dedi ki...

Tükettiğin her Siyonist ürünü Müslüman Filistin halkının üzerine füze oluyor, bomba oluyor yağıyor. Bizler bütün Müslümanları ve vicdandan zerre kadar nasibini almış tüm "insanları" Yahudi ürünlerini BOYKOT etmeye davet ediyoruz. İşte o ürünler: MC. Donalds, İntel, Johnson&Jhonson, Nestle, Danone, Maggi, Huggies, Calvin Klein, Loreal, IBM, Marks&Spencer, Schwepps, Coca- Cola

Adsız dedi ki...

leyyacım dün gece sitene geldim gittim hani o yılbaşı işkencesi tarzında bir yazın varmıdır diye yazı yoktu ama yine anlatımı çok hoş yayınların vardı okudum keyiflendim gülümsedim yorum yazmadan çıktım bitap bi haldeydim çünki 3.5 yaşında enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen bi kızım var şu an uyumakta
sevgilerimle...

meleginmarifetleri dedi ki...

leyyacım vallahi bu helvadan öyle lokantalarda filan yapılmaz bizler evlerde yaparız sen gel ben sana yaparım bi dahaki gezinde görüşelim inşallah ama bu helvayı yazın değil kışın yaparız sıcakta erir çünkü:)
Hoşçakal

Girls On Blog dedi ki...

Cok tatli olmus:)
ellerine saglik...yaraticiligin bol oldugu bir sene olsun:)

elma şekeri dedi ki...

İyi Seneler!

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Facia mı ne faciası? Harika olmuşşşşşş, çok sevimliler. Kelime doğrulamanın çıktığını bile bilmiyordum, nasıl kaldırıldığını da bilmiyorum, biraz kurcalıyım beceririm sanırım birde bana sen deyin lütfennnnnnn:)))).

Adsız dedi ki...

ORdanda takip ederiz şekerim.
Sevgiler

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Cumamız,hayırlı,bereketli olsun.çok güzel yazmışsın vede çok güzel işleyip dikmişsin..hele saçları müthiş olmuş.ellerine sağlık..A.E.O.

one ben bir sey dedi ki...

çokkkkkk şirinnnnnnn
no iki yayında
sevgiler
link içinde teşekkürler

Unknown dedi ki...

BENDE O DANTELLER KATEGORİSİNE BAKTIKÇA SAYFAMDA UYUZ OLUYORUM BU NE YA DİYORUM HEP KENDİ KENDİME YOK YOK BEN BAŞKA BLOG AÇAMAM BUNA ZOR YETİŞİYORUM EN İYİSİ KALDIRMAK

Unknown dedi ki...

BU ARADA TABAK ALTLIĞI OLUYOR YA MASALARDA ONA ÇOK YAKIŞIR EĞER MUTFAĞINIZA VE AMSA ÖRTÜNÜZEDE UYGUNSA RENKLER BEN ONU KIYAMAZDIM EL AĞIZ SİLMEYE YOK YOK OLMAZ:)

nur_aleyna dedi ki...

Canım yeni blogun hayırlı olsun :) iyiki de ayırmışsın.. her ikisini de takip edicem. çok öpüyorum seni!

yemekyemek.azeriblog.com

NAZLICA dedi ki...

İyi fikir gerçekten. Ben de mutfakta yeni denemeler yapmayı çok severim, neticeleri paylaşmak isterim ama hobby bloğu yazdığın için vazgeçiyorum. Çok iyi olmuş, mazallah çantalarına damlasaydı;)) Sevgiler

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Allah güç kuvvet versin demek daha aklı başında bir cümle olur sanırım:)

şeker pasta dedi ki...

Leyyacım Hayırlı olsun yeni bloğun... Oradan da takipteyiz. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

canım geldikçe bişeyler yazıp gitmek istiyorum hemen bi selam verip kaçıyorum hayırlı akşamlar (kimbilir ne güzeller dikiyosundurşimdi)