17 Ocak 2008 Perşembe

Korkunç gelişmeler ve çölde tuzlu fıstık diyeti

Evde ve dışarıda genellikle hiphap takılmayı tercih eden ben,bugün kursa giderken’’ hadi az derli toplu giyinelim’’ deyince olanlar oldu.bi baktım ki pantolonumun iliğiyle düğmesi arasındaki mesafe neredeyse Leyla ile mecnun’un aşkına dönmüş.kavuşmak için can atan ve lakin esas kızın ailesi (benim yağ kitlesi) tarfından engellenen iki aşık misali..(metindeki edebi sanatı bulunuz.ve bana da bildiriniz:))tabii eğer varsa..serde yarım bırakılmış bir edebiyat fakültesi var yaa arada depreşir böyle:)
İliği düğmeye kavuşturdum kavuşturmasına daa, cendereye girmiş gibiydim ve ben ,ben olalı böyle havası alınmış konserve kutusu gibi dolaşmaya dayanamamışımdır..insan nefes alınca, onun nereye gittiğini de bilmek istiyor yaww:)
geriye doğru olaylar zincirini takibedince bu durumun nedeni ortaya çıktı tabii;
sen ye brownie’leri, çarşaf böreklerini , tartları , kekleri efendime söyleyeyim brioche’ları hem daha bunlar ara öğünler bi de esas öğünler var.yetmezmiş gibi makarna yap ! ye.ben makarna sevmemki aslında, sırf sadece kendim yaptım diye iki tabak yenir mi?
Şimdi bana bi çölde tuzlu fıstık diyeti lazım.o ilik o düğmeyle aşk tazeleyinceye kadar cezalısın leyya! (cezalıyım içses!!)
Kek! caaanım kek.benim keklerle başım hoş değildir aslında.ama haşhaş deyince akan sular durur.hele de samsun’un sarı sarı, taze çekilmiş haşhaşı...koklarken bile zevkten kafayı bulabilirim.
İşte bu da haşhaş tohumları aşkına ve de cenk beyin tavsiyesi üzerine denediğim kek;




(tarttan bütünlemeye kalınca , kurtarma yazılısı babından:))
Evde tüketilemeyeceğinden endişe ettiğim için onu pişirip elimi bile sürmeden (dilimleyip resimlemek dışında:)minyatür kursundaki arkadaşlara götürdüm .arkadaşların yaş ortalaması benimkinin yarı misli :)) ve çoğuda gurme sayılabilecek damağa sahipler.ilk dilime uzanan ...... hnm kerhen;
-şu dilimin yarısını alayım. deyip ilk ısırıştan sonra kısık sesiyle ;
-Ben şu kalan parçamıda alayımmm..diyerek alıp gitti..onu gören başka bir arkadaş;
-ben de tadayım. deyip bir dilim aldı;bunun içinde krema var!!! derken gözbebeklerinin büyüdüğünü gördüm:))
Gurme gibisin maşllhhh!dedim gülüştük:)

orijinalinden yarım ölçü daha fazla pişirdiğim kekten kala kala ortadaki kırıntıyla sağlam bir dilim kaldı.onu da ............... hnm eşine götürmek üzere ayırdı:))(ne aşklar var beaaa:)).kekle arası olmayan ben bile yemekle kalmayıp bide güzel pişman oldum.insan evde 2 dilim ayırır !gerçekten pamukumsu dokusu,haşhaşların o sevimli çıtırtısı ve kremasıyla bundan sonra yapmaya devam edeceğim cheesecake'ten sonraki tek kek olacak.
hanımlar arasında kulaktan kulağa yayılan kekin lezzeti hakkındaki sohbet bitince sıra tarife geldi.ben çıkarken herkesin paspartusunun bir kenarında ‘’cafefernando.com’’yazılıydı:))

Tarifi için ; BUYRUN...

6 yorum:

Melek* dedi ki...

pardon kurs ne kursu bu arada çölde fıstık diyeti enfesss:)hehe

Feyza Fidan dedi ki...

hahahhahaha...demek ilikle düğme arası Leylayla mecnun arası kadar :))))))))))))))))
Leyyacım sen çok yaşa..Anaaaa ben benim ilikle düğme arası için bişi düşünemedim bile bu ara eşofmanla takılmak en iyisi benüm içün..
Öpüyorum çok...

EZGi :)) dedi ki...

leylacım muhtesem görünüyor.yumusacık,mis kokulu ve enfess.kokusu geldi buraya yani o bakımdan..:))
ellerine saglık canımcım
sevgiler

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Hihohohohohohohhohohohhhh:D
Ne derler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.. :D

Bak dün aktara gittim Cenk Abinin domates kurulu tartını yapmak için domates kurusu almaya, haşhaş tohumu almayı unuttum iyi mi cıkcıkıck..

Ablam eline sağlık, sen bide benim dün yaptığım ve artık kesinlikle favorim olan portakallı keki dene:)
Gerçi daha eklemedim ama ben sana özel olarak veririm tarifi:)))

Gönül dedi ki...

ahahahahahahaha bi delü daha:)))))))) kısss düğmeyle ilik ne zaman gavuşcak ahahahaha benimkide leylayla mecnunun mahkemelik olmuş hali bi hayli araları açuk anluycağun ahahahahahah:)))) kavuştur artuk şu aşuklaruuuu hadeeeeee...öpüorum seniiii

Adsız dedi ki...

Afiyet olsun! Ellerinize sağlık harika görünüyor.