2 Aralık 2007 Pazar

ESRA'NIN ARDINDAN



Son zamanlarda yazmak konusunda ağırdan alışım sevgili esranın kaybıyla soğukluğa dönüştü sanki.içimden yazmak gelmedi günlerdir.onu şahsen tanıyan biri olarak, bir iki satır olsun arkasından hissettiklerimi yazmak ne kadar da zor ve anlamsız geldi önceleri.yazsam ne olacak giden gitti dedim içimden…
Evet giden gitti…aklıma cemal süreyyanın ‘’her ölüm erken ölümdür’’dizeleri geldiyse de onun kadar pervasızca ‘’ama ayrıca aldığın şu hayat fena degildir üstü kalsın ‘’diyemedim …ne kadar vereceği ve ne zaman alacağı tamamen O’nun tasarrufunda..
Esra gitti, her birimizde farklı anılar bırakarak gitti…anılar farklı olsa da herkesin ittifak ettiği konu onun ‘iyi bir insan’oluşuydu.ebedi hayatta kurtuluşa ermek için gerekli olan referansı alarak gittiğini umudediyorum..
Allah sana rahmetiyle ve mağfiretiyle muamele buyursun esra…ailene ve sevenlerine sabr-ı cemil lutfetsin…geride kalanlara, bizlere, kimse üzerine alınmazsa da sadece bana; bu dünya hayatının sürekli olmadığını,cenneti kazanmanında hiç de ucuz olmadığını daima hatırlamayı ve ona göre amel etmeyi nasibetsin…

3 yorum:

Disalce dedi ki...

selam..

kesinlikle öbür taraf kolay bir yer değil...görevlerimizi yapmalıyız...ki cenneti hakedelim...

Allah esraya rahmet ailesine sabır versin...

Ayça dedi ki...

Yeni mekanın hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Eminim burada da elinden geleni yapacaksındır. Kocaman sevgiler.. Ancak ben hala blogstop ta yorum yazma kurallarını kavrayamadım. Muhtemelen yine isimsiz olarak yorum bırakacağım için şöyle bir açıklama yapayım: Ben Ayça yada namı diğer Aycak:))

Ayça dedi ki...

Aha da becermişim:))