16 Aralık 2007 Pazar

Cuma Toplantımız


İştee cuma toplantısıııı. Tabii tatlılardan önceki tıkınma faslına ait görüntü.küçük bir koordinasyon hatasından dolayı tatlı faslı korkunçtu:)yazmaya utanıyorum...neredeyse 5 çeşit tatlımız vardı.hala dolapta kalanları tüketmeye çalışıyorum...acıyın bana:))önde duran milföylü tavuklu talaş böreği ben yaptım diye söylemiyorum neffisti.onu da ŞEKERLULUM LA belirlemiştik:) şansına güzel oldular.dimi kız LULU:))

sooracımaaa böreğin yanında arzı endam eyleyen salata var..yazın sonunda köyde yaptığım közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber konservelerini karıştırıp yaptım(öhüm öhüm.bu kadar hamarat olmak zorunda mıyım Allahımmm:)).neffisitiii.dimi kız lulu:))sooracımaa,o şekilli salata var yaa süslü pakize olanı,o candostum hatcemin bir çalışması).hıh arkada duran açmalar rahmetli ESRA'NIN tarifinden ama nedense hiç onunkiler kadar yakışıklı olmadılar..ne zaman sayfasında mayalı hamurdan bişeyler görsem '' kız esraa,sen bunnarı nassı kabartıyosun bööle'' derdim,gülerdi...

Hemen yanındaki patates püresi börekle iyi bir kombinasyon oluşturur düşüncesiyle son anda karar verdiğim şey.onun arkasındakini tanıyamadım valla. LULU hatırlıyo musun kız:))orta sahadakilerin teki hafta içi heveslenip aldırdığım fırınlanmış peynir tatlısı .. yanyalı fehmi lokantasından.yok!beyfendi çok heveslendi gelmek için ama bizimkisi kızlar kulübü deyince kendisi gelemedi sadece tatlıyı gönderdi deeermişim:))toparlak poğaçalar taze gelinden...çaylar da şirketteen:))neyse işte yedik içtik bomba gibi şiştik doğal olarak..


Bu arada canım LULUM önceki yazılarımdan birinde Oğuz Saygın'ın kitabından alıntı yaptığımı görünce bana Oğuz beyin "İnsanilişkilerinde 4*4lük İletişim"kitabını getirmiş hediye olaraktan.Benim fikrimin ince gülü, önceki gelişinde de eliboş gelmemişti.Sen bize heep gel kız lulu:))

2 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Ablam ablam canım ablam ben sana her zaman gelirim yeter ki sen bana her zaman talaş böreği ve cheescake yap:))
Talaş börekleri enfes ötesiydi,ımm sanırım 3 tane yedim(e kilolarımın sebebi anlaşılıyo galiba)
Aynen senin dediğin gibi, püre börekle çok güzel bir ikili oldu yalnız bir üçüncü şahane şey vardı ki, közlenmiş patlıcan salatasıydı:) Allah ım zaten severim közde patlıcanı, ama seninki dehşet güzeldi ablam. Zaten dakika da silip süpürüldü:))
O pürenin arkasında kendini gizleyen tatlı da 'kabak 'tatlısı :) Valla onun tadına bakamadım,oysaki üzerinde cevizleri kendi ellerimle kırmıştım:)))
Ama damağımda hala cheescake in tadı var:)Hayatımın favori lezzetleri arasına girdi bileeee!
Velhasıl,ellerine sağlık ablacımmm

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

luluş cennete düşmüş cennete:)))
ne güzel bir masa hazırlamışsınız bir ben yokum:))))
ellerinize sağlık...
sevgiler,öpücükler